WE are WEvents

Binnen WEvents weten we wat organisaties in de festival- en evenementenbranche van ons verwachten en wat er nodig is om uw evenement tot een succes te maken. Samen met onze WEvents crew zorgen we ervoor dat bezoekers een toffe ervaring hebben door een gestroomlijnde service gedurende de dag. 

WEvents medewerkers beschikken over alle benodigde vaardigheden en hebben ervaring. Zij zijn zeer enthousiast, hebben een leuke uitstraling en werken hard met veel plezier. De vaardigheden van de medewerkers worden ontwikkeld door bartrainingen, hierdoor weten ze precies wat er van ze verwacht wordt op festivals en zijn ze op elkaar ingespeeld.  

Kiezen voor barpersoneel van WEvents is kiezen voor de beste prijskwaliteit: een uitstekende kwaliteit tegen de laagste kosten. 

1. Aanvraag

Samen met u bespreken we uw wens en behoefte om uw evenementen tot een succes te maken. 

2. Planning

Wij gaan met uw aanvraag aan de slag! En zorgen ervoor dat onze getrainde medewerkers goed geïnstrueerd zijn.    

3. Productie

Tijdens het evenement staan onze medewerkers te werken. Wij zorgen ervoor dat altijd minimaal een projectmanager met u in contact staat. 

4. Evaluatie

Naderhand gaan we met u in gesprek om te bespreken of alles is verlopen zoals verwacht. Wij streven naar het beste, dus schroom niet om te zeggen wat er de volgende keer nog beter kan.  

WE want WEvents

Offerte aanvragen? Dat doen wij op maat

 
Als u graag wilt dat wij contact opnemen, dan vragen wij u onderstaande gegevens in te vullen. Dan brengen wij u een passende offerte uit. 

Wilt u liever direct contact, bel dan naar Youri op 06-25119378 om een afspraak in te plannen of telefonisch door te spreken.